Szczegóły
Nakłuwacz do Mięsa Steków Browin
Nakłuwacz do Mięsa Steków Browin to narzędzie pomocne w każdej kuchni. Dzięki niemu z łatwościa przygotujesz wspaniale wysmażone potrawy mięsne. Nakłuwanie mięsa w kuchennej sztuce ma bardzo ważne zadanie. Odpowiada ono za nadanie odpowiedniej kruchości i delikatności, dzięki rozbiciu tkanek. Mięso, które było nakłuwane znacznie intensywniej przyswaja armomaty marynat, więc bardzo korzystnie wpływa także na walory smakowe. Kolejnym niepodważalnym atutem nakłuwania mięsa jest skrócony czas jego przygotowania - czas ten skraca się nawet do 50!
Zalety Nakłuwacza do Mięsa Steków Browin:
- kruche i delikatne mięso
- skrócony czas przygotowania dania
- lepsza chłonność smaków z marynat
- sprawdzi się zarówno przy obiedzie tradycyjnym jak i do dań z grila
Nakłuwacz do Mięsa Steków Browin jest prosty w użyciu. Dzięki wysuwanym samoczynie bezpiecznym ostrzom twoje potrawy zyskają kruchość i delikatność. Dzięki ergonomicznemukształtowi nakłuwanie mięsa jest szybkie i łatwe oraz co bardzo ważne nie wymaga dużego nakładu siły. Ostrza mają długość prawie 3 cm, więc poradzą sobie doskonale z niemal każdym mięsem. Dodatkowym atutem jest bezpieczeństwo, które gwarantuje dodatkowa ruchoma nakładka na ostrzach. Wysuwaja się one jedynie pod wpływem celowego nacisku, więc ryzyko zranienia jest organiczone do minimum.
Obowiązujące szczegóły dotyczące zgodności związane z tym produktem
Producent
Nazwa producentaBROWIN Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.KrajPolskaAdresul.Pryncypalna 129/141 Łódź 93-373E-mailbrowin@browin.pl
Osoba odpowiedzialna w UE
Osobą odpowiedzialną jest podmiot gospodarczy z siedzibą w UE odpowiedzialny za określone obowiązki dotyczące zgodności produktu.